Dagens bilde
 Kalender
 Været
 Oppslagstavla
 Sjødata
 Om 9310.no
Annonse:

Tidligere saker og innhold kan sees på den opprinnelige forsida, her

** RELATERTE SAKER:
Til Kiruna på håndballturnering

(28. Oct. 2015 - 21:07)


Sørreisajente maskot for håndballjentene

(11. Nov. 2014 - 14:03)

En omsvermet Veronica Kristiansen i Sørreisahallen mandag.
En omsvermet Veronica Kristiansen i Sørreisahallen mandag.

Håndballfest med landslagsstjerne

Mandag var det håndballfest i Sørreisa, da landslagsspiller og nybakt verdensmester Veronica Kristiansen gjesta Sørreisahallen. Veronica har vært mentor for 10 år gamle Annika Jacobsen, og Annika har vært maskot og minihåndballjente for landslaget det siste året. SE VIDEO

Skrevet av Kim Hauglid, 15. Mar. 2016 - 08:22

3550 visninger på denne saken.

Veronica besøkte klubben til Annika mandag kveld, Sørreisa IL Handball, og ledet ei trening sammen med laget hennes. Leder i klubben Irene Lange Nordahl var tydelig stolt over å ha håndballstjerna på plass på egen hjemmebane.

- Dette har vi venta på ganske lenge, det er ikke hver dag at vår kommune får besøk av en landslagsspiller og verdensmester. Og det fra selveste damelandslaget som vi alle har et stort og nært forhold til og et stort hjerte for. En stor dag for Sørreisa, sa Irene Lange Nordahl.

- Et stort forbilde

Hovedpersonen selv, Annika Jacobsen, sa at hun var veldig glad og takknemlig for det hun har fått vært med på det siste året.

- Veronica, du har alltid tatt deg tid til meg når vi har møttes. Jeg kunne ikke ha fått en bedre mentor, du er et stort forbilde for meg, og jeg håper lykketrollet du fikk hos meg vil bringe lykke sånn at du oppnår alle drømmene dine. Dette har vært en stor opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme, tusen takk, sa Annika foran sin landslagsmentor og hele håndballfamilien sin i idrettshallen.

Og at tårene dermed satt løst hos mange var tydelig, også landslagsspilleren hun har vært minihandbålljente for, Veronica Kristiansen. 

- Det har vært en fantastisk tid sammen med deg. Jeg håper jeg har klart å lære deg noe, jeg har hvertfall lært noe av deg, sa Veronica til Annika, og la ikke skjul på at det var rørende å motta den massive oppmerksomheten og de gode ordene fra Annika.

- Lykketrollet kommer jeg til å ha med meg så lenge jeg spiller håndball, det er helt sikkert.  Jeg syns det har vært helt fantastisk å komme opp hit til en liten bygd med et stort hjerte, sa Kristiansen som også ga noen råd på veien til alle de som gjerne ønsker å bli så god som mulig. At hun selv startet med handball i en alder av 13 år viser at det ikke er for sent å komme i gang for de som har lyst.

Se hele seansen i handballhallen mandag, i videoen over. Beklager at det er litt vanskelig å høre alt som blir sagt, det skyldes nok akustikken i hallen (men vi håper å bedre kamera- og lydutstyret vårt snarest!).

9310.no er en lokal nettavis for Sørreisa kommune. Siden drives på privat
basis og initiativ av Kim Hauglid.

Nettavisa drives under enkeltpersonforetaket
Pixxl Nett og Salg Hauglid, med org.nr 989 008 102 MVA i Brønnøysundregistrene.

Adresse:
Ytterholtet 11
9310 SØRREISA

Telefon: 922 24 601

Epost: 9310@9310.no

Kontonummer: 9741 12 93010

Nettavisa skal drives etter regler og
retningslinger gitt i PFUs Vær Varsom Plakat.