Dagens bilde
 Kalender
 Været
 Oppslagstavla
 Sjødata
 Om 9310.no
Annonse:

Tidligere saker og innhold kan sees på den opprinnelige forsida, her

** RELATERTE SAKER:
Musikkvideo produsert i Sørreisa

(18. May. 2015 - 11:31)

Action og mye spesialeffekter i Stein Eirik Simonsens nye kortfilm. Foto: Video snapshot.
Action og mye spesialeffekter i Stein Eirik Simonsens nye kortfilm. Foto: Video snapshot.

Ny kortfilm fra Simonsen

Stein Eirik Simonsen har produsert en ny kortfilm, denne gang med heftige actionscener og blodige mord.

Skrevet av Kim Hauglid, 20. Feb. 2016 - 22:28

3924 visninger på denne saken.

Filmen med tittelen "Hero from the sky" er filmet i sponplatefabrikkens bakgård, og handler om en gjeng som tydeligvis skal innkreve gjeld fra en kar. Det ender brutalt som det vanligvis gjør i actionfilmer ellers. Ned fra oven kommer en superhelt som forsøker å rydde opp.

Advarsel; voldelige scener og blodige detaljer.

I filmen spiller Thomas Åsali Jensen leder av slemmegjengen, og andre som er med er Håkon og Andreas Vollstad, Steffen Olsen, Rudi Simonsen, Einar Fagerli Hansen og Lars-Preben Garmo.

Stein Eirik forteller til 9310.no at dette er hans mest ambisiøse privatprosjekt til nå, med utrolig mye etterarbeide for å få lydeffekter og det visuelle på plass.

- Jeg har alltid hatt løst å lage noe med slossing og skyting, men har ikke turt å prøve på det før nå. Jeg har vært redd for å ikke få det til, men nå følte jeg meg trygg så jeg dro i gang. 

- Jeg hadde fått lånt noen softguns hos bekjente, og planen før vi startet var så enkel som dette; En kar ble mishandla av noen skurker, før det kommer en kar ned fra himmelen og tar livet av alle sammen. Det var manuset, resten blei tatt der og da, sier Simonsen.

Bilde; Stein Eirik Simonsen (høyre) sammen med Arthur Arnesen fra Sikt Media. Privat foto.

Handlingen ble filmet på tre ettermiddager i fjor, to på våren og en på høsten. Etterarbeidet har Stein Eirik tatt innimellom når det har vært tid for det. Sammen med full jobb vil han fokusere mer på å gjøre egne filmprosjekt for å kunne velge hva han vil lage, men også en og annen musikkvideo dersom muligheten byr seg. 

For tiden jobber han med er par musikkvideoer som skal slippes senere i vår. En bandvideo for et band i Tromsø er også under arbeid, sammen med et nytt lokalt filmprosjekt. Så vi kommer til å se mer fra Stein Simonsen Film i tiden fremover.

Stein Eirik har tidligere laget filmen "Unknown". Det var en liten grøsser, også den filmet på sponplatefabrikken i Sørreisa. Filmen ble sendt inn til Hollywood Horror Fest of Shorts, og der ble den godkjent for visning. Se "Unknown" her.

9310.no er en lokal nettavis for Sørreisa kommune. Siden drives på privat
basis og initiativ av Kim Hauglid.

Nettavisa drives under enkeltpersonforetaket
Pixxl Nett og Salg Hauglid, med org.nr 989 008 102 MVA i Brønnøysundregistrene.

Adresse:
Ytterholtet 11
9310 SØRREISA

Telefon: 922 24 601

Epost: 9310@9310.no

Kontonummer: 9741 12 93010

Nettavisa skal drives etter regler og
retningslinger gitt i PFUs Vær Varsom Plakat.